Hydraulik reparatør, importør og leverandør til mange virksomheder

Hydraulik service 24 timer i døgnet

Har du brug for hydraulik i høj kvalitet og med hurtig levering? Hos H.T. Hydraulik har vi et stort lager af hydrauliske cylindre. Lageret er komplet inden for dobbeltvirkende cylindre fra Ø32 til Ø80 og fra 50 mm til 800 mm slag. Dertil kommer vores store lager af teleskop cylindre med en slaglængde fra 1000 mm til 4000 mm.

Er det reparation af hydraulik, du søger? Det klarer vi også. Vi startede som hydraulik reparatør i lokalområdet tilbage i 1987, og forretningen er vokset og udvidet op gennem årene. I dag er vi importør såvel som distributør og reparatør inden for hydraulik branchen. Vi kan klare reparation og nymontering af hydraulik på alt til landbrug og entreprenør.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores mobile hydraulik værksted
  • Vores brede udvalg af services og varer til levering
  • Vores lager, sortiment og den hurtige levering

Har du brug for vores service inden for hydraulik eller har du spørgsmål? Så kan du kontakte os på telefon: 75 16 92 16. Eller send eventuelt en mail til cj@hvht.dk.

Rullende værksted inden for hydraulik

Skal du have udført reparationer af hydraulik uanset hvor i landet, du er? H.T. Hydraulik har base i Esbjerg, men med vores ”rullende værksted” rykker vi ud i landet 24 timer i døgnet for hurtigt at sikre dig reparationer af hydraulik. Dette mobile værksted består af en servicevogn med omkring 2.100 varenumre i alt. Disse omfatter bl.a. slangeforskruninger og nipler.

Vi udfører de lovpligtige eftersyn af entreprenørmateriel og tilbyder dokumenteret sikkerheds- og miljøcheck på alle typer fabrikater af entreprenørmateriel efter dansk lovgivning. Ifølge lovgivningen skal alle transportredskaber som minimum efterses en gang om året af en autoriseret instans. Her kontrollerer og gennemgår vi udstyrets hydraulik og tekniske tilstand samt, om alle sikkerhedssystemer er intakte og korrekt justerede.

Mange leverandører og services inden for bl.a. hydraulik

Har du brug for hydraulik- og industrislanger? Vores store lager og brede serviceområde gør, at vi i H.T. Hydraulik også er importør og distributør af knaphvide hydraulik- og industrislanger foruden rustfrie fittings fra den tyske kvalitetsproducent Armaturen Arndt GmbH. Det er takket være den store gruppe af danske og udenlandske leverandører, at vi i dag kan give service inden for hydraulik til så bred en vifte af kunder. Vi hjælper således virksomheder inden for både transport, landbrug og industri.

Hydraulik cylinder og en lang andre produkter på lager

Har din virksomhed brug for en bestemt hydraulik cylinder? Vi er i H.T. Hydraulik specialiserede i en lang række af aspekter i hydraulik branchen, ligesom vi har en årelang erfaring. Det gælder bl.a. cylindre og fittings med mere. På vores værksted klarer vi ompakning af alle former for hydrauliske cylindre. Vi råder over et stort lager og har derfor et bredt sortiment. Det betyder, at når du afgiver din ordre, kan du få leveret varen med det samme, så du ikke mister omsætning under unødig ventetid.

Har du spørgsmål eller brug for vores service i hydraulik branchen, så ring til os på 75 16 92 16.

Vi har altid et stort lager af hydrauliske cylindere

  • Komplet lager i dobbelt virkende cylindere fra 32Ø til 80Ø og fra 50mm til 800mm slag.
  • Stort lager i teleskop cylindere med slaglængde fra 1000mm til 4000mm.
hydraulikpumper
hydraulik