Hydraulikmotor

Hydraulikmotor i høj kvalitet samt hydrauliske totalløsninger

Vil du undgå at blive bremset af en defekt hydraulikmotor? Det kan være til stor gene, at man som virksomhed bliver bremset i sit arbejde eller sin produktion og lider økonomiske tab. Derfor kan vi i H.T. Hydraulik rykke ud med vores servicevogn 24 timer i døgnet og udføre reparationer af hydraulikmotorer såvel som hydrauliske cylindre, oliemotorer med mere.

Har du eller din virksomhed brug for en eller flere nye hydraulikmotorer, er vi den oplagte leverandør. Vi importerer fra en række primært tyske kvalitetsproducenter, og vi har et stort lager med mere end 7000 varenumre. Det betyder, at vi kan levere din hydraulikmotor med det samme.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi udfører reparationer og leverer hydraulikmotorer til landbrug og entreprenører
  • En hydraulikmotor og hydraulik i det hele taget

Har du spørgsmål, vil du bestille en ny hydraulikmotor eller har du brug for vores service? Så kan du kontakte os på telefon: 75 16 92 16 eller sende en mail til cj@hvht.dk.

Hydraulikmotor til sektorer som bl.a. landbrug og entreprenør

Hos H.T. Hydraulik tilbyder vi hydraulikmotorer og service til brancher som bl.a. offshore/marine, landbrug, entreprenør samt industrien generelt. Vi kan give dig hydrauliske totalløsninger og har bl.a. et stort udvalg af hydrauliske cylindre, som vi også er eksperter i at reparere. Vi udfører reparationer og nymonteringer af hydraulik på alt til landbrug og entreprenører på vores værksted. Ydermere har vi en servicevogn, så vi er klar til at køre ud til dig og din virksomhed for at yde reparationer.

Hydraulikmotor – hvordan fungerer hydraulik?

Hydraulik er meget anvendt i industrien og er en bred betegnelse for kraftoverførsel ved hjælp af væske, som oftest olie. Hydraulik bruges typisk til en ’frem-og-tilbage-bevægelse’ i et stempel, der kan skydes ud eller trækkes sammen, så der sker en fremdrift. Ofte er det dog i turbinelignende opbygninger, at man ser hydraulik anvendt. Her bliver der skabt en roterende bevægelse, som det fx er tilfældet i converteren i en automatgearkasse. Udover i en hydraulikmotor anvender man fx også hydraulik i mange bremsesystemer.

En hydraulikpumpe og et hydrauliksystem skaber kraften til en hydraulikmotor. Hele hydraulikprocessen foregår med flere komponenter som hydraulikmotorer, pumper, transaksler, trykventiler, lynkoblinger og filtre.

Hydrauliksystemet foregår ved væskers (fx olies) tryk og bevægelser i rør, idet den motordrevne hydraulikpumpe suger hydraulikolie fra en beholder. Olietrykket, som herved opstår, ledes via rør eller slanger til nogle styreventiler og herfra videre til en hydraulikcylinder eller en olie-hydraulikmotor og tilbage til oliebeholderen. Et af de store plusser ved hydraulik er netop de enorme kræfter, som man kan opnå herved.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 75 16 92 16 eller sende en mail til cj@hvht.dk.