Hydraulikslanger i høj kvalitet til ethvert behov

Stort udvalg af hydraulikslanger fra anerkendte producenter

Med de rette hydraulikslanger sikrer du, at dine maskiner yder optimalt. Samtidig kan du ved at vælge kvalitetsslanger, der matcher dine behov, minimere risikoen for uventede driftsstop og lignende. Når du køber dine hydraulikslanger her hos H.T. Hydraulik, kan du vælge imellem slanger til alle typer af tryk og hydraulikvæsker. Dertil overholder vores hydraulikslanger alle normer og kvalitetskrav i branchen.

På siden her kan du læse mere om:

  • Hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge hydraulikslanger
  • Vores udvalg af hydraulikslanger til en lang række forskellige applikationer

Du er også altid velkommen til at kontakte os på 75 16 92 16, hvis du vil vide mere om vores sortiment af hydraulikslanger, eller hvis du har behov for at få besøg af vores ’rullende værksted’.

Vælg hydraulikslanger med optimale egenskaber til dine behov

Skal du vælge nye hydraulikslanger, er det vigtigt, at du tager højde for de forhold, de skal anvendes under. En god tommelfingerregel er, at du bør vælge en hydraulikslange ud fra dens kvalitet, fleksibilitet og slidstyrke frem for prisen. Disse parametre har nemlig stor indvirkning på slangens levetid. Derfor kan det ofte betale sig at give lidt mere for en hydraulikslange med optimal slidstyrke og fleksibilitet.

Når du vælger nye hydraulikslanger kan du med fordel tillige vælge ud fra:

  • Hvilken væske hydraulikslangen skal anvendes til
  • Om hydraulikslangen skal kunne holde til at gnide mod skarpe kanter og andre rør
  • Hvilket arbejdstryk og hvilke temperaturer hydraulikslangen skal kunne tåle
  • Om slangen bør være elastisk og have en lille bøjningsradius

Derudover bør du altid vælge hydraulikslanger, der er UV-beskyttede, hvis de skal monteres udvendigt og vil blive udsat for meget sollys.

Find de rette hydraulikslanger til dine behov i vores sortiment

Er du på udkig efter nye hydraulikslanger, står vi her hos H.T. Hydraulik klar til at hjælpe. Ikke alene tilbyder vi professionel rådgivning med udgangspunkt i dine behov. Vi råder også over et stort udvalg af hydraulikslanger fra tyske Knapheide GmbH Hydraulik Systeme. Alle vores hydraulikslanger har derfor undergået en omfattende kvalitetskontrol og er produceret i henhold til DIN EN ISO 9001.

I vores udvalg af hydraulikslanger, kan du vælge imellem:

  • 1-lags hydraulikslanger med et tilladt tryk mellem 63 og 225 bar
  • 2-lags og 2-lags Plus hydraulikslanger med et tilladt tryk mellem 90 og 400 bar
  • 4-lags hydraulikslanger med et tilladt tryk mellem 290 og 400 bar

Derudover har vi et bredt sortiment af slangebeskyttelse i varierende størrelser såvel som en række sugeslanger, olie-luftslanger og termoplastslanger. Du kan derfor altid finde de rette hydraulikslanger til dine behov i vores sortiment.

Køb dine hydraulik fittings og slanger hos os med fordele

Her hos H.T. Hydraulik er vi med mere end 7.000 varenumre fra nogle af branchens bedste producenter en anerkendt totalleverandør i hydraulikbranchen. For os er hurtig ekspedition og levering ydermere en selvfølge, mens vores rullende hydraulik service rykker ud 24 timer i døgnet, når behovet opstår. Der er derfor mange fordele ved at have os som din samarbejdspartner.

Se hele vores udvalg af hydraulikslanger og fittings mm. her på siden. Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på 75 16 92 16.